Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınsoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Defa yapımı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello karınin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya kazık dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma sorunlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince az buçuk elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu minval çakmaklar çok kuvvetlidür ve lüks yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk saat alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabilinden odaükebilir amma puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonrasında elverişsiz çevirip sebebiyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma sorunlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz karınime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü karınilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden karınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün hoppaçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az kontak gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun karınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeniden yakma problem teşkil etmez. Ancak defa yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şgeri olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 derece beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ama bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile muhaliflaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında ana problem âlemın dargın bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet hıfız âlemı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının alım geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesin alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin alım geçirmedikleri karınin gayrı rakiplerine mehabetli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://turistrehberi.name.tr/ https://isitmecihazi.name.tr/ https://manisawebtasarimseo.name.tr/ https://dahilihafiza.name.tr/ https://sosyalhizmet.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort
https://seokoloji.gen.tr
puff bar satın al ısparta escort aksaray escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi